13 sept. 2010

Thanks for your hypocrisy!

Mda.. sunt unii oameni carora le putem, spune prieteni, dar ei ne vor numi tot prieteni? sau doar ne folosesc pentru a ajunge la alte persoane, mai "populare"..
Sa spunem ca dupa o lunga perioada de timp te regasesti cu cel mai bun prieten din copilarie, iar in timp apar alti prieteni noi pentru el si tu te simti marginalizat, lasat in urma.. dat uitarii pentru el. Vorbesti cu el pe mess, iar apoi intra CEL mai bun prieten al lui, iar pe tine te lasa balta. Lasa totul balta pentru el!
Buun.. revine in oras pentru o bucata de timp, te revezi cu el dupa ceva timp.. petrece ceva timp cu tine apoi sta cu orele la telefon cu cel mai bun prieten; petrec cateva nopti impreuna in timp ce tu te uiti la TV sau citesti o carte. Intr-un tarziu iti dai seama ca asa va fii mereu; persoana pe care o numesti "prieten", nu-ti va da atentie cand apare prin peisaj altcineva mai important ca tine.. ma rog.. sa zicem ca ocazional se intampla sa te bage in seama, dar nici atunci nu prea.. si-ti mai spune si "prieten adevarat". Halal prieteni mai gasesti in ziua de azi.

CodrinaC

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu